TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ivanonv propozon Anita Angellovska-Bezhoska për guvernator të ri të Bankës Popullore

Portalb - 16.05.2018

Pasi Dimitar Bogov e tërhoqi kandidaturën për guvernator, kryetari i shtetit Ivanov ka propozuar zëvendës guvernatoren Anita Angellovska- Bezhoska për guvernator të ri të Bankës Popullore dhe këtë ...

Kë është propozimi i ri i Ivanovit për guvernator të Bankës popullore të Maqedonisë

Tetova Sot - 16.05.2018

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov sot ka propozuar Anita Angellovska-Bezhovskën si kandidate për pozitën e guvernatorit të ri të Bankës Popullore të Maqedonisë.

Kjo është kandidatja për guvernatore të Bankës Popullore, a po bie nga loja Fatmir Besimi

Ina - 16.05.2018

Anita Angelovska – Bezhoska, viceguvernatorja aktuale e Bankës Popullore të Maqedonisë është propozimi i ri i presidentit të shtetit, Gjorgje Ivanov për guvernatore.

Bogov tërhiqet nga gara për Guvernator

Alsat - 16.05.2018

Presidenti Gjorge Ivanov e propozoi zëvendës-guvernatoren aktuale Anita Angelovska-Bezhoska si kandidat të ri për Guvernatore të Bankës Popullore. Ky propozim erdhi pasi Dimitar Bogov, i cili ishte ...

Pas tërheqjes së Bogovit, Ivanov me propozim të ri për guvernator të Bankës Popullore

Zhurnal - 16.05.2018

Pas tërheqjes së Bogovit, Ivanov me propozim të ri për guvernator të Bankës Popullore Shkup, 16 maj - Anita Angellovska - Bezhoska, zëvëndës guvernatorja aktuale e Bankës Popullore të Republikës së ...

Bogov tërhiqet nga kandidatura për guvernator të BPRM-së

Zhurnal - 16.05.2018

Bogov tërhiqet nga kandidatura për guvernator të BPRM-së Shkup, 16 maj - Dimitar Bogov është terhequr nga kandidatura për guvernator të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë (BPRM) dhe për ...

Bogov heq dorë nga kandidatura për guvernator të Bankës Popullore

Tetova Sot - 16.05.2018

Guvernatori Dimitar Bogov është tërhequr nga kandidatura për një mandat të dytë në krye të Bankës Popullore të Maqedonisë dhe për këtë e ka informuar edhe presidentin e shtetit Gjorgji Ivanov.

Anita Angellovska- Bezhoska është propozuar nga presidenti Ivanov për guvernatore të BPRM-së

Portalb - 16.05.2018

Guvernatori i deritanishëm i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, Dimitar Bogov sot u tërhoq nga kandidatura e tij për edhe një mandat të funksionit të tij për guvernator, transmeton ...

Bogov tërhiqet nga rikandidimi për guvernator të Bankës Popullore të Maqedonisë

Telegrafi - 16.05.2018

Dimitar Bogov tërhiqet nga rikandidimi për guvernator të Bankës Popullore të Maqedonisë dhe për këtë ka informuar kryetarin e shtetit Gjorgi Ivanov, i cili e propozoi për guvernator për një mandat të ...