TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jubile albanologjie, Seminari sjell prurje të reja shkencore

Koha.net - 14.08.2019

Dy javët e fundit të gushtit do të jenë tejet të ngjeshura për albanologjinë. Për dymbëdhjetë ditë me radhë, albanologë, gjuhëtarë e studiues të interesuar për gjuhën shqipe do të jenë pjesë e ...

Seminar “Transparenca dhe përgjegjësia në proceset politike”

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Transparencë dhe përgjegjësi në proceset politike, është tema e seminarit për planifikim strategjik, edukim dhe ndërtim të partneritetit, që do të mbahet sot dhe nesër ...

Transparenca dhe përgjegjësia politike në fokusin e Civilit

Tetova Sot - 13.08.2019

Me agjendë jashtëzakonisht interesante, si për opinionin më të gjerë, ashtu edhe për anëtarët e ekipit të organizatës, në selinë e Civilit me shpejtësi bëhen përgatitjet e fundit për Seminarin për ...