TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministrat e VMRO-së vazhdojnë të firmosin investime

Almakos - 19.05.2017

19 May Qeveria në largim ka nënshkruar kontratë për ndërtimin e qendrës së re klinike në Shkup në vlerë prej 72 milion euro. Ceremonia përfundoi për kohë të shkurtër, gjë që nuk ishte dukuri gjatë ...

Klinika “Nënë Tereza”, reagon LSDM: qeveria teknike s’mund të firmosë marrëveshje

Lajm - 19.05.2017

LSDM ka reaguar ndaj firmosjes së marrëveshjes për ndërtimin e Klinikës së re Universitare në Shkup. VMRO është opozitë e nuk mund të firmosë marrëveshje për projekte që do të ndërtohen nga Qeveria e ...

(VIDEO) Gruevski vazhdon të sillet si kryeministër!

Alb Portali - 19.05.2017

Edhe pse kryetari i LSDM-së Zoran Zaev ka marrë mandatin për formimin e Qeverisë e Re, Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, shfaqet në opinion duke vizituar ndërtesën e Ministrisë së ...

Shilegov: Todorov dhe VMRO nuk duhet të nënshkruajnë më marrëveshje, ato janë opozitë

Portalb - 19.05.2017

Takimi i BDI dhe LSDM-së është në vazhdim dhe se për çdo informim për mënyrën e ndarjes së resorëve do të njoftoheni me kohë. Me rëndësi është funksionimi efikas i Qeverisë se sa kush do të menaxhojë ...

Todorov nënshkruan marrëveshje për ndërtim të një Qendre Klinike

Lajm - 19.05.2017

Në Qeveri do të nënshkruhet marrëveshje për ndërtim të një Qendre të re Klinike. Derisa ditëve në vijim pritet përbërja e qeverisë së re, qeveria teknike po vazhdon të planifikojë projekte, përcjell ...

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së re klinike “Nënë Tereza”

Republika - 19.05.2017

Zëvendëskryeministri dhe ministër i Shëndetësisë Nikolla Todorov dhe përfaqësuesit e kompanisë Granit, Beton dhe INSO sistemet italiane sot e nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e qendrës së re ...

Ministrat e VMRO-së vazhdojnë të firmosin investime

Alb Portali - 19.05.2017

Qeveria në largim ka nënshkruar kontratë për ndërtimin e qendrës së re klinike në Shkup në vlerë prej 72 milion euro. Ceremonia përfundoi për kohë të shkurtër, gjë që nuk ishte dukuri gjatë ...

Nënshkruhet marrëvevshje për ndërtimin e qendrës klinike në Shkup

Idividi - 19.05.2017

Shkup, 19 maj 2017 (MIA) - Zëvendëskryeministri dhe ministër i Shëndetësisë Nikolla Todorov dhe përfaqësuesit e kompanisë Granit, Beton dhe INSO sistemet italiane sot e nënshkruan marrëveshjen për ...

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e qendrës së re klinike ”Nënë Tereza” në Shkup

Telegrafi - 19.05.2017

Zëvendëskryeministri dhe ministër i Shëndetësisë Nikolla Todorov dhe përfaqësuesit e kompanisë Granit, Beton dhe INSO sistemet italiane, sot e nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e qendrës së re ...

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e qendrës së re klinike ”Nënë Tereza” në Shkup

Antpress - 19.05.2017

Zëvendëskryeministri dhe ministër i Shëndetësisë Nikolla Todorov dhe përfaqësuesit e kompanisë Granit, Beton dhe INSO sistemet italiane, sot e nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e qendrës së re ...