TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VW përfundon prodhimin e ”Beetle”

Botasot - 12.07.2019

Modeli ”Volkswagen Beetle” i ka dhënë lamtumirën fabrikës në Puebla, Meksikë, ku kjo veturë është ndërtuar për gati 40 vjet, deklaruan burime pranë kompanisë ”Volkswagen”.

Volkswagen shënon fundin e një epoke, duke nxjerrë nga prodhimi të fundit VW Beetle

Telegrafi - 11.07.2019

Në fabrikën e Volkswagen që ndodhet në Puebla të Meksikës, ka dalë nga prodhimi një VW Beetle që nuk dallon nga të tjerat, por që është shumë e veçantë, sepse është e fundit e këtij lloji.

Volkswagen përfundon prodhimin e modelit ”Beetle”

BalkanWeb - 12.07.2019

Modeli “Volkswagen Beetle” i ka dhënë lamtumirën fabrikës në Puebla, Meksikë, ku kjo makinë është ndërtuar për gati 40 vjet, deklaruan burime pranë kompanisë “Volkswagen”.

Lamtumirë makina breshkë/ Volswagen Beetle nuk do të prodhohet më

Top Channel - 10.07.2019

Prodhimi i të famshmes Volkswagen Beetle, është mbyllur. Makina kompakte e rrumbullakosur, lindi në Gjermaninë naziste dhe luajti një rol të rëndësishëm në ringritjen ekonomike të Gjermanisë pas ...

VW përfundon prodhimin e ”Beetle”

Zhurnal - 12.07.2019

Modeli ”Volkswagen Beetle” i ka dhënë lamtumirën fabrikës në Puebla, Meksikë, ku kjo veturë është ndërtuar për gati 40 vjet, deklaruan burime pranë kompanisë ”Volkswagen”.

Lamtumirë makina breshkë/ Volswagen Beetle nuk do të prodhohet më

Botasot - 10.07.2019

Prodhimi i të famshmes Volkswagen Beetle, është mbyllur. Makina kompakte e rrumbullakosur, lindi në Gjermaninë naziste dhe luajti një rol të rëndësishëm në ringritjen ekonomike të Gjermanisë pas ...

Volkswagen përmbyll prodhimin e modelit ”Beetle”

Mapo - 12.07.2019

“Modeli “Volkswagen Beetle” i ka dhënë lamtumirën fabrikës në Puebla, Meksikë, ku kjo makinë është ndërtuar për gati 40 vjet” , deklaruan burime pranë kompanisë “Volkswagen”, transmeton B.W.