TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përplasja për Kosovën në Beograd. Çfarë thanë Izetbegovic, Vuçiq dhe Çoviç

Alb Portali - 07.12.2017

Loading... Tre anëtarët e Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Kryesuesi Dragan Covic, Bakir Izetbegovic dhe serbi Mladen Ivanic kanë qëndruar dje në Beograd ku kanë pasur takim me Presidentin e ...

Përplasja për Kosovën në Beograd. Çfarë thanë Izetbegoviqi, Vuçiqi dhe Çoviqi

Gazeta Express - 07.12.2017

Tre anëtarët e Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, kryesuesi Dragan Çoviqi, Bakir Izetbegoviqi dhe serbi Mladen Ivaniqi kanë qëndruar dje në Beograd ku kanë pasur takim me Presidentin e Serbisë ...

Bosnjë, katër persona akuzohen për krime të luftës

Zhurnal - 07.12.2017

Bosnjë, katër persona akuzohen për krime të luftës Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të ...

Bosnjë: Katër persona akuzohen për krime të luftës

Evropaelire - 07.12.2017

Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të kryera gjatë luftës në periudhën 1992-95, pas ...

Si ndërhyri Izetbegoviq i BeH-së kur u përmend Kosova në Beograd

Koha.net - 06.12.2017

Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës Bakir Izetbegoviq e ka relativizuar sot qëndrimin që e kanë paraqitur kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe kryesuesi i Presidencës së Bosnjë e ...

Izetbegoviq ndërhyn kur përmendet Kosova në Beograd, mediat serbe e quajnë skandal

Gazeta Express - 06.12.2017

Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, e ka relativizuar sot qëndrimin që e kanë paraqitur presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe kryesuesi i Presidencës së ...

Liderët e Serbisë dhe Bosnjës duan zgjidhjen e problemeve

Evropaelire - 06.12.2017

Pas takimit në Beograd, udhëheqësit e Serbisë dhe të Bosnjës thanë se duan t’i zgjidhin çështjet e pazgjidhura që nga shpërbërja e Jugosllavisë në fillim të viteve 1990 dhe lufta në Bosnje që e ka ...

Përplasje ndërmjet përfaqësuesve të Presidencës së Bosnjës në Beograd, shkak Kosova

Lajmi.net - 06.12.2017

Konferenca e përbashkët e presidentit të Serbisë dhe përfaqësuesve të Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës në Beograd është përshkuar edhe me disa tensione dhe ‘sqarime’ shtesë.

Çfarë thanë Izetbegoviqi, Vuçiqi dhe Çoviqi për Kosovën

Albeu.com - 07.12.2017

Tre anëtarët e Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, kryesuesi Dragan Çoviqi, Bakir Izetbegoviqi dhe serbi Mladen Ivaniqi kanë qëndruar dje në Beograd ku kanë pasur takim me Presidentin e Serbisë ...

Bosnjë: Katër persona akuzohen për krime të luftës

Lajmi.net - 07.12.2017

Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të kryera gjatë luftës në periudhën 1992-95, pas ...

Izetbegoviq ndërhyn kur përmendet Kosova në Beograd, mediat serbe e quajnë skandal

Zhurnal - 06.12.2017

Izetbegoviq ndërhyn kur përmendet Kosova në Beograd, mediat serbe e quajnë skandal Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, e ka relativizuar sot qëndrimin që e kanë ...

Liderët e Serbisë dhe Bosnjës duan zgjidhjen e problemeve

Alsat - 06.12.2017

Pas takimit në Beograd, udhëheqësit e Serbisë dhe të Bosnjës thanë se duan t’i zgjidhin çështjet e pazgjidhura që nga shpërbërja e Jugosllavisë në fillim të viteve 1990 dhe lufta në Bosnje që e ka ...

Lajmi i rremë krijon 'ushtrinë paramilitare' në Bosnjë

Evropaelire - 05.12.2017

Një klub i paintball-it – një lojë sportive që shfrytëzon topa me ngjyra dhe uniforma për të simuluar beteja – në Bosnjë dhe Hercegovinë, ka njoftuar se do ta padisë një rrjet televiziv, pas ...

Bosnjë, katër persona akuzohen për krime të luftës

Alsat - 07.12.2017

Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të kryera gjatë luftës në periudhën 1992-95, pas ...

Presidenti Izetbegoviq i BeH-së arsyeton Kosovën në Beograd

Java News - 07.12.2017

Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës Bakir Izetbegoviq e ka thjeshtuar qëndrimin që kanë paraqitur kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe kryesuesi i Presidencës së Bosnjë e ...

Liderët e Serbisë dhe Bosnjës duan zgjidhjen e problemeve

Portalb - 06.12.2017

Pas takimit në Beograd, udhëheqësit e Serbisë dhe të Bosnjës thanë se duan t’i zgjidhin çështjet e pazgjidhura që nga shpërbërja e Jugosllavisë në fillim të viteve 1990 dhe lufta në Bosnje që e ka ...

Lajmi i rremë krijon 'ushtrinë paramilitare' në Bosnjë

Koha.net - 05.12.2017

Një klub i paintball-it – një lojë sportive që shfrytëzon topa me ngjyra dhe uniforma për të simuluar beteja – në Bosnjë dhe Hercegovinë, ka njoftuar se do ta padisë një rrjet televiziv, pas ...

Bosnjë: Katër persona akuzohen për krime të luftës

Portalb - 07.12.2017

Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të kryera gjatë luftës në periudhën 1992-95, pas ...

Izetbegoviq ndërhyn kur përmendet Kosova në Beograd, mediat serbe e quajnë skandal

Ina - 07.12.2017

Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, e ka relativizuar sot qëndrimin që e kanë paraqitur presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe kryesuesi i Presidencës së ...

Liderët e Serbisë dhe Bosnjës duan zgjidhjen e problemeve

Koha.net - 06.12.2017

Pas takimit në Beograd, udhëheqësit e Serbisë dhe të Bosnjës thanë se duan t’i zgjidhin çështjet e pazgjidhura që nga shpërbërja e Jugosllavisë në fillim të viteve 1990 dhe lufta në Bosnje që e ka ...

Lajmi i rremë krijon ‘ushtrinë paramilitare’ në Bosnjë

Lajmi.net - 05.12.2017

Një klub i paintball-it – një lojë sportive që shfrytëzon topa me ngjyra dhe uniforma për të simuluar beteja – në Bosnjë dhe Hercegovinë, ka njoftuar se do ta padisë një rrjet televiziv, pas ...

Bosnjë: Katër persona akuzohen për krime të luftës

Koha.net - 07.12.2017

Prokurorët në Bosnjë-Hercegovinë thonë se e kanë akuzuar një kryetar serb të një qyteti dhe tre ish-oficerë të policisë për krime të luftës, të kryera gjatë luftës në periudhën 1992-95, pas ...

Izetbegoviq ndërhyn kur përmendet Kosova në Beograd, mediat serbe e quajnë skandal

Lajm - 07.12.2017

Anëtari boshnjak i Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, e ka relativizuar sot qëndrimin që e kanë paraqitur presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe kryesuesi i Presidencës së ...

Lajmi i rremë krijon ‘ushtrinë paramilitare’ në Bosnjë

Telegrafi - 05.12.2017

Një klub i paintball-it, një lojë sportive që shfrytëzon topa me ngjyra dhe uniforma për të simuluar beteja, në Bosnjë dhe Hercegovinë, ka njoftuar se do ta padisë një rrjet televiziv, pas ...