TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Një në çdo dhjetë fëmijë në botë është punëtor

Medial - 12.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një nga 5 fëmijë në Afrikë, një nga 35 në vendet arabe, një nga 25 në Evropë dhe Azinë Qendrore, një nga 19 në ...

Sytë e fëmijëve

Mapo - 12.06.2019

Nga Erion Kristo Triptiku i fëmijëve Ky shkrim u kushtohet syve të fëmijëve. Çështjet e fëmijëve nuk mbarojnë kurrë, sepse janë çështje të jetës dhe jeta është larushi.

Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve

Botasot - 12.06.2019

12 qershori shënon Ditën Botërore Kundër Punës së Fëmijëve. Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO) e shpalli këtë ditë për herë të parë në vitin 2002 si një mënyrë për të nxjerrë në pah gjendjen e ...

Merkel bën thirrje për luftë kundër punës së fëmijëve

Flaka - 11.06.2019

“Në botë janë 152 milionë fëmijë që detyrohen të punojnë. Gjysma e tyre janë nga 5-11 vjeç. Madje, 73 milionë prej tyre bëjnë punë të rrezikshme. Kjo është një situatë që nuk mund të pranohet në ...

Pse e harruam 1 Qershorin?

Mapo - 11.06.2019

Nga Erion Kristo Sepse ka kaluar ajo datë, sot është një ditë tjetër, – do ishte përgjigjja e shpejtë ndaj kësaj pyetjeje. Por nëse inteligjenca jonë na ofron vetëm kaq, duhet të na vijë turp për ...

Tmerr! Një në çdo dhjetë fëmijë në botë është punëtor

Portalb - 12.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një nga 5 fëmijë në Afrikë, një nga 35 në vendet arabe, një nga 25 në Evropë dhe Azinë Qendrore, një nga 19 në ...

Dita Botërore kundër punës së fëmijëve

Telegrafi - 12.06.2019

12 qershori shënon Ditën Botërore Kundër Punës së Fëmijëve. Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO) e shpalli këtë ditë për herë të parë në vitin 2002 si një mënyrë për të nxjerrë në pah gjendjen e ...

OKB: Një në 10 fëmijë në botë punon

BalkanWeb - 12.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një në pesë fëmijë në Afrikë, një në 35 në vendet arabe, një në 25 në Europë dhe Azinë Qendrore, një në 19 në ...

Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve

Koha.net - 12.06.2019

12 qershori shënon Ditën Botërore Kundër Punës së Fëmijëve. Organizata Ndërkombëtare e Punës (ILO) e shpalli këtë ditë për herë të parë në vitin 2002 si një mënyrë për të nxjerrë në pah gjendjen e ...

OKB: Një në 10 fëmijë në botë punon

Lajmi.net - 12.06.2019

Me rastin e 12 qershorit, Ditës Botërore për Luftën Kundër Punësimit të Fëmijëve, të shpallur nga Kombet e Bashkuara për të rritur ndërgjegjësimin kundër punësimit të tyre, AA ka përpiluar ...

OKB: Një në 10 fëmijë në botë punon

Botasot - 12.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një në pesë fëmijë në Afrikë, një në 35 në vendet arabe, një në 25 në Europë dhe Azinë Qendrore, një në 19 në ...

OKB: Një në 10 fëmijë në botë detyrohet të punojë

Java News - 12.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një në pesë fëmijë në Afrikë, një në 35 në vendet arabe, një në 25 në Europë dhe Azinë Qendrore, një në 19 në ...

OKB: Një në 10 fëmijë në botë punon

Tetova Sot - 13.06.2019

Pothuajse një në 10 fëmijë në mbarë botën është i punësuar. Kjo normë llogaritet të jetë një në pesë fëmijë në Afrikë, një në 35 në vendet arabe, një në 25 në Europë dhe Azinë Qendrore, një në 19 në ...