TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samiti i Parisit, a do të jetë një “goditje” për Thaçin dhe Serbinë? Ja versioni i Ramush Tahirit

Botasot - 15.05.2019

Samiti i Berlinit, thuhet se i dha një goditje presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit sa i përket korrigjimit apo ndryshimit të kufirit të Kosovës dhe Serbisë.

Samiti i Parisit, a do të jetë një “goditje” për Thaçin dhe Serbinë? Ja versioni i Ramush Tahirit

Ina - 16.05.2019

Samiti i Berlinit, thuhet se i dha një goditje presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit sa i përket korrigjimit apo ndryshimit të kufirit të Kosovës dhe Serbisë.