TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(FOTO) Në Ecolog qëndroi për vizitë Kryeministri i Maqedonisë së Veriut

Medial - 15.05.2019

Kryetari i Bordit Këshilldhënës të Ecolog International, Lazim Destani e priti për vizitë kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Zaev në Ekolog: Me anëtarësimin në NATO janë hapur mundësitë për investime të reja dhe zhvillimin e sektorit privat

Medial - 15.05.2019

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me kryetarеn e komunës së Tetovës Teuta Arifi dhe kryetarin e BDI-së dhe partnerin e koalicionit Ali Ahmeti, vizituan sot kompaninë “Ekolog” nga Tetova ku u takua ...

Në Ecolog qëndroi për vizitë Kryeministri i Maqedonisë së Veriut

Antpress - 16.05.2019

Kryetari i Bordit Këshilldhënës të Ecolog International, Lazim Destani e priti për vizitë kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Zaev në Ekolog: Me anëtarësimin në NATO janë hapur mundësitë për investime të reja dhe zhvillimin e sektorit privat

Flaka - 15.05.2019

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me kryetarеn e komunës së Tetovës Teuta Arifi dhe kryetarin e BDI-së dhe partnerin e koalicionit Ali Ahmeti, vizituan sot kompaninë “Ekolog” nga Tetova ku u takua ...

Në Ecolog qëndroi për vizitë Kryeministri i Maqedonisë së Veriut

Zeri - 16.05.2019

Kryetari i Bordit Këshilldhënës të Ecolog International, Lazim Destanie priti përvizitë kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Zaev, Ahmeti dhe Arifi vizituan kompaninë “Ecolog” në Tetovë

Ina - 15.05.2019

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me kryetarеn e komunës së Tetovës Teuta Arifi dhe kryetarin e BDI-së dhe partnerin e koalicionit Ali Ahmeti, vizituan sot kompaninë “Ekolog” nga Tetova ku u takua ...

Në Ecolog qëndroi për vizitë Kryeministri i Maqedonisë së Veriut

Albeu.com - 16.05.2019

Kryetari i Bordit Këshilldhënës të Ecolog International, Lazim Destani e priti për vizitë kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut , Zoran Zaev .

Zaev, Ahmeti dhe Arifi vizituan sot kompaninë “Ecolog” në Tetovë

Tetova Sot - 15.05.2019

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me kryetarеn e komunës së Tetovës Teuta Arifi dhe kryetarin e BDI-së dhe partnerin e koalicionit Ali Ahmeti, vizituan sot kompaninë “Ekolog” nga Tetova ku u takua ...