TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skandal, shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Top Channel - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Skandali/ Shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Java News - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Skandal, shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Gazeta Tema - 11.02.2019

Në “Shkollën e Mesme të Bashkuar”, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të ...

Skandal/ Shkolla kthehet në lokal për ceremoni mortore dhe dasma

Albeu.com - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës ...

Skandal në Shqipëri, shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Portalb - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Denoncimi/ Banorët: Dreka për morte e vaki organizohen në shkollë. Eshtë bërë traditë

Mapo - 11.02.2019

Një ngjarje e paprecendet është zbuluar në një fshat në Gramshit. Në shkollën e fshatit organizohen drekat e morteve dhe kjo gjë ndodh gjithnjë. Banorët kanë treguar për “Fiks Fare” se kjo gjë është ...

Skandaloze! Shkolla kthehet në lokal për ceremoni mortore dhe dasma

LajmiFundit - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Skandal, shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Lajmi.net - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Skandal: Shkolla shqiptare kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Zeri - 11.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...

Skandal, shkolla kthehet në lokal ku bëhen ceremonitë mortore e dasmat

Ina - 12.02.2019

Në Shkollën e Mesme të Bashkuar, në Gjergjovinë të Gramshit, shkurtohen orët e mësimit sa herë ka ceremoni mortore ose dasma në fshat. Drekat dhe darkat shtrohet në ambientet e brendshme të shkollës, ...