TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Gazeta Express - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

VOA - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Botasot - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Koha.net - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Lajmi.net - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Korrigjimi i kufijve/ Analisti amerikan jep alarmin: Shkëmbimi i territoreve sjell pasoja serioze në Ballkan

SOT - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Analisti amerikan jep alarmin: Shkëmbimi i territoreve sjell pasoja serioze në Ballkan

Ina - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Zeri - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Politologu amerikan: Ndarja e kufijve mbi baza etnike sjell pasoja të pakontrollueshme

Java News - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Analisti amerikan: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Gazeta Tema - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

Joseph: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Tetova Sot - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.

JOSEPH: Shkëmbimi i territoreve mund të sjellë pasoja serioze në Ballkan

Medial - 13.09.2018

Zgjidhja e konfliktit mes Kosovës dhe Serbisë përmes shkëmbimit të territoreve në vija etnike do të kishte pasoja serioze për rajonin, thotë analisti amerikan Edward Joseph.