TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rritet çmimi i naftës

Koha.net - 12.08.2019

Çmimet e naftës shënuan sot ngritje përkundër shqetësimeve për një ngadalësim të ekonomisë globale dhe luftës së vazhdueshme tregtare midis SHBA-së dhe Kinës që ka zvogëluar kërkesën për lëndë të ...

Çmimi i naftës e fillon javën me rënie

Telegrafi - 12.08.2019

Nafta e nisi javën në rënie, prej shqetësimeve mbi ngadalësimin ekonomik botëror dhe luftës tregtare mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, çka ka sjellë uljen e projeksioneve për kërkesën.

Tregu botëror, shtrenjtohet nafta

Alsat - 12.08.2019

Çmimet e naftës shënuan sot ngritje përkundër shqetësimeve për një ngadalësim të ekonomisë globale dhe luftës së vazhdueshme tregtare midis SHBA-së dhe Kinës që ka zvogëluar kërkesën për lëndë të ...

Edhe përkundër shqetësimeve, ngritet çmimi i naftës

Botasot - 12.08.2019

Çmimet e naftës shënuan sot ngritje përkundër shqetësimeve për një ngadalësim të ekonomisë globale dhe luftës së vazhdueshme tregtare midis SHBA-së dhe Kinës që ka zvogëluar kërkesën për lëndë të ...

Shtrenjtohet nafta në SHBA

Telegrafi - 12.08.2019

Çmimet e naftës shënuan sot ngritje përkundër shqetësimeve për një ngadalësim të ekonomisë globale dhe luftës së vazhdueshme tregtare midis SHBA-së dhe Kinës që ka zvogëluar kërkesën për lëndë të ...

Rritet çmimi i naftës

Gazeta Express - 12.08.2019

Çmimet e naftës shënuan sot ngritje përkundër shqetësimeve për një ngadalësim të ekonomisë globale dhe luftës së vazhdueshme tregtare midis Kinës dhe SHBA’së që ka zvogëluar kërkesën për lëndë të ...

Përsëri ngritet çmimi i naftës

Lajmi.net - 12.08.2019

Nafta e papërpunuar e veriut u shtrenjtua për 22 centë në 58,75 dollarë për fuçi, ndërsa nafta e lehtë amerikane (WTI) u rrit me 60 centë në 55.10 dollarë për fuçi.