TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

1 ton kokainë mes peshqve të ngrirë! Gjykata dënon 7 persona, mes tyre dhe shqiptarin

Gazeta Express - 08.11.2019

Gjykata në Roterdam të Holandës ka dënuar nga 5 deri në 7 vjet me burg, 7 të dyshuar për transportimin e mbi një ton kokaine në port përmes kontenierëve.

Trafikuan mbi 1 ton kokainë, dënohet shqiptari në Roterdam

Botasot - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar si të përfshirë në një mega-transport kokaine. Ata kishin mundur të fshihnin mes peshqeve të ngrirë, në një kontenier, që ...

1 ton kokainë mes peshkut të ngrirë, dënohet shqiptari në Holandë

Mapo - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar për transportin e mbi 1 ton kokaine, ku mes të dënuarve është edhe një shqiptar.

1 ton kokainë me peshk të ngrirë/ Dënohet trafikanti shqiptar në Roterdam

Java News - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar për transportin e mbi 1 ton kokaine, ku mes të dënuarve është edhe një shtetas shqiptar.

Trafikoi mbi 1 ton kokainë në kontenierët me peshk të ngrirë, merret vendimi për shqiptarin

SOT - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar për transportin e mbi 1 ton kokaine, ku mes të dënuarve është edhe një shtetas shqiptar.

Një ton kokainë mes peshkut të ngrirë, dënohet shqiptari në Holandë

Telegrafi - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar për transportin e mbi 1 ton kokaine, ku mes të dënuarve është edhe një shqiptar.

1 ton "mall" mes peshkut të ngrirë, dënohet shqiptari në Holandë

Albeu.com - 08.11.2019

Gjykata e Roterdamit në Holandë dënoi nga 5 deri në 7 vjet burg 7 të dyshuar për transportin e mbi 1 ton kokaine, ku mes të dënuarve është edhe një shqiptar.