TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pas rritjes së çmimit të bukës, do të rriten dhe çmimet e produkteve të tjera

Alsat - 06.12.2018

Qeveria po e monitoron situatën me rritjen e çmimit të bukës në disa furra të caktuara, ndërsa tani për tani nuk ka nevojë për ndërhyrje në treg, thotë zëvendëskryeministri Koço Angjushev.

Kush e shtrenjtoi bukën?

Botasot - 06.12.2018

Vetëm një lloj i bukës është shtrenjtuar, edhe atë nga ana e tre kompanive nga Shkupi dhe një nga Tetova, thonë nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujësjellësit duke shtuar se vendim i atyre, e ...

Në Ferizaj dyshohet për mashtrim me peshën e bukës

Botasot - 06.12.2018

Inspektorati Komunal i Ferizajt ka ndërmarr një aksion për të kontrolluar balancimin, drejtshmërinë e peshoreve në furrat e bukës që operojnë në territorin e Ferizajt.

MBPEU: Nëse vjen deri te rritja drastike e çmimeve edhe të llojeve tjera të bukës, do të intervenojmë menjëherë

Medial - 05.12.2018

Ndryshimi i çmimit të bukës ka të bëjë me një lloj të bukës dhe korrigjimin e kanë bërë tre kompani prodhuese të bukës në Shkup dhe një kompani nga Tetova.

Pas rritjes së çmimit të bukës, do të rriten dhe çmimet e produkteve të tjera në Maqedoni

Tetova Sot - 06.12.2018

Qeveria po e monitoron situatën me rritjen e çmimit të bukës në disa furra të caktuara, ndërsa tani për tani nuk ka nevojë për ndërhyrje në treg, thotë zëvendëskryeministri Koço Angjushev.

Kush e shtrenjtoi bukën në Maqedoni?

Tetova Sot - 06.12.2018

Vetëm një lloj i bukës është shtrenjtuar, edhe atë nga ana e tre kompanive nga Shkupi dhe një nga Tetova, thonë nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujësjellësit duke shtuar se vendim i atyre, e ...

BP: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera

Alsat - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

Ministria e Bujqësisë: Ndryshimi i çmimit të bukës ka vetëm te një lloj i bukës, do të intervenohet nëse vjen deri te ...

Telegrafi - 05.12.2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave e informon publikun se ndryshimi i çmimit të bukës ka të bëjë vetëm për një lloj të bukës dhe këtë e kanë bërë tre kompani prodhues të bukës nga Shkupi ...

Në Dragash rritet çmimi i bukës

Botasot - 05.12.2018

Asnjë qeverisje në botë s’është dhe s'mund të jetë demokratike me dëshirë, janë popujt ata që i detyrojnë me forcë qeveritë e tyre, të sillen si të tilla! Qeveria e Kosovës vendosin me të drejtë ...

Rritja e çmimit të bukës, Angjushev: U shtrenjtua vetëm buka e lirë

Flaka - 06.12.2018

Zëvendëskryeministri Angjyshev thotë se Qeveria po e monitoron situatën me rritjen e çmimit të bukës në disa furra të caktuara, ndërsa tani për tani nuk ka nevojë për ndërhyrje në treg.

Valë e re shtrenjtimesh në Maqedoni, pas shtrenjtimit të bukës

Tetova Sot - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

BP: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera në Maqedoni (Video)

Telegrafi - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

BP: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera në Maqedoni

Botasot - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

BANKA POPULLORE: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera

Medial - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

Valë e re shtrenjtimesh në Maqedoni, pas shtrenjtimit të bukës

Ina - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

Valë e re shtrenjtimesh në Maqedoni, pas shtrenjtimit të bukës

Flaka - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

BP: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera

Flaka - 05.12.2018

Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.

Rritja e çmimit të bukës do të ndikojë edhe tek çmimet tjera

Shqipmedia - 06.12.2018

Shkup – Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë çmimin edhe të produkteve dhe shërbimeve tjera për qytetarët.