TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sipas Gashit, politika e Shqipërisë po afrohet me atë në Serbi

Koha.net - 15.05.2019

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi në Rubikon të KTV-së ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë. Ai ka thënë se ndryshimi i politikës së jashtme i shtetit shqiptar ka ...

Deputeti i LDK’së: Politika e Shqipërisë po afrohet me atë të Serbisë

Gazeta Express - 15.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Deputeti kosovar i vërsulet Edi Ramës: Ke afruar Shqipërinë me Serbinë

Albeu.com - 15.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës , Arben Gashi , ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Deputeti kosovar i vërsulet Ramës: Ke afruar Shqipërinë me Serbinë

LajmiFundit - 15.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Deputeti i LDK-së: Politika e Shqipërisë po afrohet me atë të Serbisë

Botasot - 15.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Deputeti i LDK-së: Politika e Shqipërisë po afrohet me atë të Serbisë

Ina - 16.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka folur rreth përplasjeve mes krerëve shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë.