TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Burgu ku ia “vlen” të vuash dënimin – FOTO

Top Channel - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.

Burgu ku ia “vlen” të vuash dënimin – FOTO

Alsat - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.

Burgu në të cilin ia “vlen” të vuash dënim

Lajmi.net - 14.08.2019

“HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish, transmeton tch. Një qeli, nëse mund të quhet e tillë, do të ndahet mes dy personave dhe brenda tyre janë të përfshirë ...

Burgu në të cilin ia 'vlenë' të vuash dënim

Zeri - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish, ...

Burgu në të cilin ia ?vlen? të vuash dënim (FOTO LAJM)

Albeu.com - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn ” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.

Burgu në të cilin të gjithë po kërkojnë të futen

Gazeta Express - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berëyn” që do të hapet në Ërexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.

Burgu ku ia “vlen” të vuash dënimin

Telegrafi - 14.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.

Burgu ku ia “vlen” të vuash dënimin

Zhurnal - 15.08.2019

Të dënuarit do të kenë telefonat dhe kompjuterët e tyre në burgun më të ri e më të madh që pritet të hapet në Britani. “HMP Berwyn” që do të hapet në Wrexham, ka një kapacitet prej 2100 të dënuarish.