TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shefi i Daimler njoftoi se Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Telegrafi - 08.11.2019

Nga një prej shpenzuesve më të mëdhenj, kthehet në makinë që nuk lëshon aspak gazra. Makinat nga linja Mercedes G-Class nuk janë shpenzues të vegjël, pasi si G500 dhe G63, shpenzojnë nga një galon ...

Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Flaka - 08.11.2019

Nga një prej shpenzuesve më të mëdhenj, kthehet në makinë që nuk lëshon aspak gazra. Makinat nga linja Mercedes G-Class nuk janë shpenzues të vegjël, pasi si G500 dhe G63, shpenzojnë nga një galon ...