TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aksident i rëndë sonte në autostradën Shkup – Tetovë  (FOTO)

Portalb - 11.01.2019

Një aksident i rëndë ka ndodhur sonte në autostradën Shkup – Tetovë, pas pikë-pagesës rrugore në Saraj. Automobili i markës “BMW” në ora 17.40, është rrotulluar dhe është përplasur për murin mbrojtës ...

Aksident i rëndë në autostradën Shkup – Tetovë

Flaka - 12.01.2019

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbëmë në autostradën Shkup – Tetovë, pas pikë-pagesës rrugore në Saraj. Automobili i markës “BMW” në ora 17.40, është rrotulluar dhe është përplasur për murin mbrojtës ...

Shkup-Tetovë: Aksident i rëndë, njëri vozitës në gjendje të rëndë shëndetësore

Tetova Sot - 12.01.2019

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e kaluar në autostradën Shkup – Tetovë, pas pikë-pagesës rrugore në Saraj. Automobili i markës “BMW” në ora 17.40, është rrotulluar dhe është përplasur për ...

Shkup-Tetovë: Aksident i rëndë, njëri vozitës në gjendje të rëndë shëndetësore

Lajm - 12.01.2019

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e kaluar në autostradën Shkup – Tetovë, pas pikë-pagesës rrugore në Saraj. Automobili i markës “BMW” në ora 17.40, është rrotulluar dhe është përplasur për ...