TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LSDM: OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve

Telegrafi - 14.08.2019

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve”. “Asnjë kumtesë nga pallati i bardhë nuk mund ta ndryshojë faktin se për ...

OBRM-PDUKM: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit dhe LSDM-së nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Telegrafi - 14.08.2019

OBRM-PDUKM nëpërmjet një njoftimi thotë se “gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Ata janë zëri i qytetarëve dhe nuk duhet të ...

OBRM-PDUKM: Dënojmë ofendimet e Zaevit në bazë të orientimit seksual

Telegrafi - 13.08.2019

Partia opozitare maqedonae OBRM-PDUKM ka reaguar në lidhje me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev ku u përmend fjala ‘peder’. “Kriminelët janë në Qeveri dhe i udhëheq Zoran Zaev.

LSDM: VMRO-DPMNE është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Partia më e madhe në pushtet përmes një kumtese me shkrim thonë se VMRO-DPMNE është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve.

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

OBRM-PDUKM: Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset

Telegrafi - 12.08.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset, duke shtuar se ekonomia e vendit është vlerësuar me zero nga afaristët ...

OBRM-PDUKM: Dënojmë ofendimet e Zaevit në bazë të orientimit seksual

Botasot - 13.08.2019

Partia opozitare maqedonae OBRM-PDUKM ka reaguar në lidhje me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev ku u përmend fjala ‘peder’. “Kriminelët janë në Qeveri dhe i udhëheq Zoran Zaev.

Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Gazeta Express - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

OBRM-PDUKM: Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset

Botasot - 12.08.2019

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, përmes një kumtese për media thekson se që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset, duke shtuar se ekonomia e vendit është vlerësuar me zero nga afaristët ...

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve

Tetova Sot - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.

Gazetarët dhe mediat, LSDM dhe VMRO-DPMNE akuzojnë njëra tjetrën

Flaka - 14.08.2019

Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë.