TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mustafa: Ekonomia dhe vendet e reja të punës fuqizohen me prodhuesit vendor

Lajmi.net - 20.03.2017

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa nesër do të bisedojë me bizneset tregtare për rolin e politikave të deritashme, ku do të marrë informacione nga ta se si do të mund që tregtia të fuqizojë ...

Mustafa: Ekonomia dhe vendet e reja të punës fuqizohen me prodhuesit vendor

Zeri - 20.03.2017

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa nesër do të bisedojë me bizneset tregtare për rolin e politikave të deritashme, ku do të marrë informacione nga ta se si do të mund që tregtia të fuqizojë ...

Mustafa: Qeveria ka synuar të përkrah bizneset

Telegrafi - 20.03.2017

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka shkruar në Facebook se Qeveria e Kosovës me politikat për zhvillim ka synuar të përkrah bizneset në përgjithësi, por me theks edhe bizneset prodhuese.