TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aplikimi i TVSH, biznesi ankohet se mungon infrastruktura

Ora news - 12.10.2017

Administrata shtetërore nuk ka infrastrukturën e duhur për të përfshirë në TVSH dhe biznesin e vogël.Ky shqetësim u ngrit gjatë një diskutimi me drejtoren e tatimpaguesve të mëdhenj me përfaqësues të ...

Tatimpaguesit Vip nuk deklarojnë në rregull rrogat e punonjësve

RTSH - 12.10.2017

Në bazë të analizës së riskut do të jenë edhe kontrollet për tatimpaguesit e mëdhenj apo siç njihen ndryshe vip. Kështu u shpreh gjatë një takimi të organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, ...

Tatimet: Ja rastet kur tatimpaguesi dhe blerësi dënohen me gjobë

SOT - 11.10.2017

Pajisja fiskale (kasa fiskale) është një regjistrues elektronik, me të cilën nga shitësi, regjistrohen të dhënat për vlerën e mallrave të shitura dhe të shërbimeve të kryera për klientët e tij.

Tatimet: Ja rastet kur tatimpaguesi dhe blerësi dënohen me gjobë

Durres Lajm - 11.10.2017

Pajisja fiskale (kasa fiskale) është një regjistrues elektronik, me të cilën nga shitësi, regjistrohen të dhënat për vlerën e mallrave të shitura dhe të shërbimeve të kryera për klientët e tij.

Tatimet: Kлto janл gjobat pлr bizneset pa kasл fiskale, sa gjobiten qytetarлt pлr refuzimin e kuponit tatimor

Botasot - 11.10.2017

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar informacione në lidhje me pajisjet fiskale, transmetimin e të dhënave, korrigjimin nga shtypja gabim në pajisje fiskale, si dhe penalizimet për mos ...