TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Auditimi i RMV-së ka mbetur pa kokë në mengenenë partiake të LSDM-së dhe BDI-së

Portalb - 08.11.2019

Pas konfrontimit publik të partnerëve qeveritarë për zgjedhjen e kreut të Entit shtetëror për auditim, LSDM dhe BDI, siç ka mësuar NOVA, kanë paraqitur deri te kryetari i parlamentit, Talat Xhaferi, ...

Zyra e BE-së nis projektin për mbështetje të auditimit në Kosovë

Botasot - 08.11.2019

Ka nisur zbatimi i projektit të binjakëzimit në mes Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës dhe asaj të Polonisë, me qëllim që të mbështetjes së auditimit dhe rritjes së efikasitetit për t’u zbatuar ...

BE-ja përkrah Zyrën e Auditimit përmes projektit 700 mijë eurosh

Medial - 08.11.2019

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka mbajtur konferencën “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”. Projekti financohet nga BE-ja dhe do të zbatohet nga Zyra Supreme e ...

Bujar Leskaj takon zyrtarin e lartë të KE, kërkohet zbatim rigoroz i ligjeve për menaxhimin buxhetor, thirrje të gjitha ...

SOT - 08.11.2019

Arbjona ÇIBUKU Kryetari i KLSH Bujar Leskaj takoi ditën e djeshme Raymond Hill, Përgjegjës Ekipi në Drejtorinë e Përgjithshme të Buxhetit të Komisionit Evropian dhe Këshilltar i Lartë i Drejtorit të ...

Fuqizimi i ZKA-së, projekti 700 mijë eurosh i BE-së

Botasot - 08.11.2019

Sot mbahet konferenca e hapjes së projektit të binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”. Projekti do të financohet nga Bashkimi Evropian dhe do të ...

Kontroll pallateve të vjetra/ Të gjitha ndërtesat mbi 50 vite do rishikohen

Top Channel - 07.11.2019

Të gjitha pallatet me moshë mbi 50 vjet do ti nënshtrohen auditimit të detyrueshëm teknik. Qeveria ka dërguar me shpejtësi një projektligj në parlament, i cili parashikon kryerjen e auditimit teknik ...

Ligji, ndërtimet e para 50 viteve do t’i nënshtrohen procesit të auditimit teknik

Java News - 07.11.2019

Të gjitha objektet, të cilat kanë mbi 50 vjet që janë ndërtuar do t’i nënshtrohen procesit të auditimit teknik. Qeveria ka hartuar një pr/ligj i cili parashikon kryerjen e auditimit teknik të ...

KLSH mban konferencën e dytë “Young ALSAI”, vlerësohet puna e audituesve të rinj, Leskaj: Jemi të orientuar te ...

SOT - 07.11.2019

Kontrolli i Lartë i Shtetit zhvilloi në datat 5- 6 nëntor, Konferencën e Audituesve të rinj të KLSH-së “Young ALSAI”, me temë kryesore “Sfidat e Auditimit Publik në kontekstin e anëtarësimit të ...

Mbi gjysmë milioni euro pagesa pa mbulesë ligjore në projekte të MAShT-it, MKRS-së dhe MAP-it

Koha.net - 07.11.2019

537.279 euro është vlera e mjeteve që janë paguar pa mbulesë ligjore, ndërkohë që 745.497 euro është vlera e aneks-kontratave që sipas Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) do të mund të përfshiheshin ...

Fuqizimi i ZKA-së, projekti 700 mijë eurosh i BE-së

Telegrafi - 08.11.2019

Sot mbahet konferenca e hapjes së projektit të binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”. Projekti do të financohet nga Bashkimi Evropian dhe do të ...

Fuqizimi i ZKA-së, projekti 700 mijë eurosh i BE-së

Lajmi.net - 08.11.2019

Projekti do të financohet nga Bashkimi Evropian dhe do të zbatohet nga Zyra Supreme e Auditimit të Polonisë me mbështetjen edhe të kolegëve ekspertë nga Institucionet Supreme të Auditimit të ...

BE-ja investon 700 mijë euro për fuqizimin e Zyrës së Auditimit në Kosovë

Zhurnal - 08.11.2019

Prishtinë, 8 nëntor – Zhurnal.mk – Sot mbahet konferenca e hapjes së projektit të binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”.

Plasohet projekti i Binjakëzimit, pritet të realizohet brenda 18 muajve

Medial - 08.11.2019

11:52 | 8 Nëntor 2019 Zyra Kombëtare e Auditimit ka mbajtur konferencë për fillimin e zbatimit të projektit të Binjakëzimit “Fuqizimi i mëtejmë i ndikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë”.

Zyra e BE-së nis projektin për mbështetje të auditimit në Kosovë

Lajmi.net - 08.11.2019

Projekti do të përbëhet nga komunikimi me qytetarët, parlamentin dhe palët e tjera të interesit, fuqizimin e kapaciteteve institucionale të ZKA-së dhe përditësimin e doracakëve të auditimit.

Zyra e BE-së nis projektin për mbështetje të auditimit në Kosovë

Koha.net - 08.11.2019

Ka nisur zbatimi i projektit të binjakëzimit në mes Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës dhe asaj të Polonisë, me qëllim që të mbështetjes së auditimit dhe rritjes së efikasitetit për t’u zbatuar ...

Zyra e BE-së nis projektin për mbështetje të auditimit në Kosovë

Medial - 08.11.2019

13:29 | 8 Nëntor 2019 Ka nisur zbatimi i projektit të binjakëzimit në mes Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës dhe asaj të Polonisë, me qëllim që të mbështetjes së auditimit dhe rritjes së ...

Zyra e BE-së nis projektin për mbështetje të auditimit në Kosovë

Tetova Sot - 08.11.2019

Ka nisur zbatimi i projektit të binjakëzimit në mes Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës dhe asaj të Polonisë, me qëllim që të mbështetjes së auditimit dhe rritjes së efikasitetit për t’u zbatuar ...