TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

7 orë pritjet në Merdare për të dalë nga Kosova

Koha.net - 14.08.2019

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Pritja është deri në 7 orë, thuhet në njoftimin e tyre.

Bashkatdhetarët lënë Kosovën, kolona të gjata dhe pritje deri në tri orë në dalje të pikë kalimeve kufitare

Telegrafi - 14.08.2019

Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë tani më kanë përfunduar pushimet dhe janë duke u kthyer në vendet e Evropës, aty ku jetojnë. Kjo ka bërë që në pikat kufitare të Kosovës të shkaktohen kolona ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare

Gazeta Express - 14.08.2019

Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të ...

Sot pa kolona të gjata në Merdare

Botasot - 13.08.2019

Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës ...

7 orë pritjet në Merdare për të dalë nga Kosova

Tetova Sot - 14.08.2019

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Pritja është deri në 7 orë, thuhet në njoftimin e tyre.

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare

Botasot - 14.08.2019

Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të ...

Situata në pikat kufitare është më e qetë – kolona janë krijuar vetëm në dy prej tyre

Telegrafi - 12.08.2019

Për dallim nga ditët tjera kur bashkatdhetarët janë detyruar të presin deri në shtatë orë për të kaluar kufirin e Kosovës dhe për t’u nisur drejt vendeve të Evropës, sot ata mund të kalojnë kufirin ...

Sot pa kolona të gjata në Merdare

Telegrafi - 13.08.2019

Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare të Kosovës me Serbinë, në Merdare.

Për çudi, sot nuk pati kolona të gjata në Merdare

Gazeta Express - 13.08.2019

Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës ...