TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sa ministra e zëvendësministra do t’i kenë serbët në qeverinë e ardhshme sipas Kushtetutës?

Lajmi.net - 09.10.2019

Madje, ky koalicion pothuajse është konfirmuar nga të dy taboret. Vetëvendosje kanë treguar se do t’i ftojnë LDK-në në koalicion, e nga LDK-ja thonë se nuk ka alternativë tjetër përveç koalicionit me ...

Sa ministra e zëvendësministra do t’i kenë serbët në qeverinë e ardhshme sipas Kushtetutës?

Botasot - 09.10.2019

Zgjedhjet në Kosovë kanë prodhuar një fitues të tyre, e që është Lëvizja Vetëvendosje, ndërsa koalicioni qeverisës pritet të jetë ai mes tyre dhe partisë që doli e dyta në këto zgjedhje, Lidhjës ...

Sa ministra e zëvendësministra do t’i kenë serbët në qeverinë e ardhshme sipas Kushtetutës?

Zeri - 09.10.2019

Zgjedhjet në Kosovë kanë prodhuar një fitues të tyre, e që është Lëvizja Vetëvendosje, ndërsa koalicioni qeverisës pritet të jetë ai mes tyre dhe partisë që doli e dyta në këto zgjedhje, Lidhjës ...