TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Teqeja ku luten shqiptarë e grekë

Koha.net - 13.01.2018

Feja nuk është lidhja më e fortë e dy popujve fqinjë si shqiptarët e grekët, por ekziston një vend ku ata luten bashkarisht. Bëhet fjalë për Teqen e Sulltan Durbalit, e vendosur në Farsala të ...

Video/Grekë dhe shqiptarë së bashku në teqenë e Sulltan Durbalit në Thesali

Respublica - 13.01.2018

Teqeja e Sulltan Durbalit ndohet në Thesali të Greqisë dhe bashkon më 1 maj besimtarë shqiptarë të sektit bektashi , por edhe grekët orthodhoksë . Videoja në fjalë është realizuar nga Manoël Pénicaud ...

Teqeja ku luten shqiptarë e grekë

Lajmi.net - 13.01.2018

Feja nuk është lidhja më e fortë e dy popujve fqinjë si shqiptarët e grekët, por ekziston një vend ku ata luten bashkarisht. Bëhet fjalë për Teqen e Sulltan Durbalit, e vendosur në Farsala të ...