TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banorët e tërheqin zvarrë me makinë kryebashkiakun në Meksikë pasi nuk i realizoi premtimet

Koha.net - 09.10.2019

Bujq të zemëruar në Meksikë kanë rrëmbyer kryebashkiakun e fshatit të tyre dhe e kanë lidhur për një makine duke e tërhequr zvarrë nëpër rrugët e fshatit pasi kanë thënë se ai nuk i ka përmbushur ...

U premtoi fermerëve rrugën, kryetari i komunës tërhiqet zvarrë pasi nuk mbajti premtimin

Top Channel - 09.10.2019

Një kryetar komune në Meksikë është lidhur mbrapa një makine nga qytetarët e zemëruar dhe është tërhequr zvarrë nëpër fshat. Njëmbëdhjetë njerëz janë arrestuar në jug të Meksikës pasi kryetari i ...

Nuk përmbushi premtimet elektorale, kreun e komunës e lidhin me litar për veture dhe tërheqin zvarrë nëpër rrugë

Telegrafi - 09.10.2019

Të paktën 11 persona janë arrestuar në jug të Meksikës, pasi kryetari i fshatrave të tyre është tërhequr zvarrë nga zyra e tij, duke e lidhur me litar për veturë për ta tërhequr më pas zvarrë nëpër ...

Nuk mbajti premtimin e zgjedhjeve, kryetari i komunës tërhiqet zvarrë në rrugë

Alsat - 09.10.2019

Nuk mbajti premtin elektoral, kreu i komunës lidhet në kamionçinë dhe tërhiqet zvarrë në rrugë Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, ...

Fshatarët meksikanë e lidhin kryetarin për veture dhe e tërheqin zvarrë

Gazeta Express - 09.10.2019

Njëmbëdhjetë persona janë arrestuar në jug të Meksikës pasi e lidhën kryetarin e fshatit për një veture dhe e kanë tërhequr zvarrë nëpër rrugë pasi e nxorën nga zyra e tij.

Nuk mbajti premtin elektoral, kreu i komunës lidhet në kamionçinë dhe tërhiqet zvarrë në rrugë

Tetova Sot - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

VIDEO/ Kreun e komunës e lidhin pas kamionit dhe e tërheqin zvarrë se nuk mbajti premtin elektoral

Java News - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

VIDEO: Nuk mbajti premtimin, kreu i komunës lidhet në kamionçinë dhe tërhiqet zvarrë në rrugë

Gazeta Tema - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

VIDEO/ S’mbajti premtimin, kreu i komunës lidhet dhe tërhiqet zvarrë

Mapo - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e komunës së tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

Fshatarët meksikanë e lidhin kryetarin për veture dhe e tërheqin zvarrë

Zeri - 09.10.2019

Njëmbëdhjetë persona janë arrestuar në jug të Meksikës pasi e lidhën kryetarin e fshatit për një veture dhe e kanë tërhequr zvarrë nëpër rrugë pasi e nxorën nga zyra e tij.

Banorët të pakënaqur nga kryetari, e lidhin pas makinës dhe e tërheqin zvarrë

Albeu.com - 09.10.2019

Në Meksikë, pakënaqësia ndaj kryetarit të fshatit ka arritur kulmin sa banorët e kanë marrë duke e tërhequr zbvarrë pas një veture pasi e nxorën nga zyra e tij.

S'mbajti premtimin elektoral, kreu i komunës lidhet në kamionçinë dhe tërhiqet zvarrë (VIDEO)

Durres Lajm - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

Nuk mbajti premtimin elektoral, kreu i komunës lidhet në kamionçinë dhe tërhiqet zvarrë në rrugë

Botasot - 09.10.2019

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

VIDEO/ U premtoi fermerëve rregullimin e rrugës, fermerët tërheqin zvarrë kryetarin e komunës pasi nuk e bëri

SOT - 09.10.2019

Një kryetar komune në Meksikë është lidhur mbrapa një makine nga qytetarët e zemëruar dhe është tërhequr zvarrë nëpër fshat.Njëmbëdhjetë njerëz janë arrestuar në jug të Meksikës pasi kryetari i ...

Nuk shtroi rrugën, banorët e lidhin mbrapa makine dhe e tërheqin zvarrë kryetarin

Albeu.com - 09.10.2019

Nëse je politikan dhe jep një premtim e nuk e mban, qytetarët në Meksikë mund të të lidhin pas një makine e të të tërheqin zvarrë Një kryetar komune në Meksikë është lidhur mbrapa një makine nga ...