TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Urdhri i ‘Burgjeve’: Të burgosurit nga sot më pak telefonata

BalkanWeb - 16.05.2019

Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të ...

Ashpërsohen masat në burgje/ Nga sot të dënuarit më pak telefonata

Java News - 16.05.2019

Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të ...

“Të burgosurit nga sot më pak telefonata”, zbardhet urdhri i ri te Burgjet

Gazeta Tema - 16.05.2019

Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të ...