TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kalimtari përfundoi në brendi të shkallëve elektrike që u dëmtuan papritmas

Telegrafi - 13.08.2019

Shkallët e një nënkalimi në Stamboll të Turqisë, janë dëmtuar papritmas dhe shumë pjesë janë shkëputur, duke bërë që brenda tyre të përfundonte një kalimtar Megjithëse është mbajtur për një kohë të ...

Kalimtari përfundoi në brendi të shkallëve elektrike që u dëmtuan papritmas

Zeri - 13.08.2019

Shkallët e një nënkalimi në Stamboll të Turqisë, janë dëmtuar papritmas dhe shumë pjesë janë shkëputur, duke bërë që brenda tyre të përfundonte një kalimtar Megjithëse është mbajtur për një kohë të ...