TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup

Zhurnal - 12.10.2017

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup Shkup, 12 tetor - Si kryetar i Qytetit të Shkupit që prej ditës së parë do të filloj koncept serioz dhe do të ndërmarr masa ...

Shilegov: Menjëherë do të ndërmarr masa për uljen e ndotjes në Shkup

Almakos - 12.10.2017

Si kryetar i Qytetit të Shkupit që prej ditës së parë do të filloj koncept serioz dhe do të ndërmarr masa serioze, të cilat do të kontribuojnë për çlirimin e qytetit nga ndotja enorme, porositi sot ...