TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Baton Haxhiu Stanishiqi me Blendi Fev(qeziun)ziun nga klanet e tyre televizive, prërgatitën një kurth – intervistë më ...

Botasot - 10.10.2019

Pasi zoti Kurti e ka injorue dhë qëmoti refuzue pjesëmarrjën në televizinin e Baton Haxhiut Stanishiqit, ai ju lut apo i udhërojë Blendi Faqëziut që të provojë ta zë pick Albin Kurtin i hcili për të ...

Isa Mustafa President, Albin Kurti Kryeministër dhe Vjosa Osmani zavëndëkryeministre e parë dhë Ministre e Punëve të ...

Botasot - 09.10.2019

Më 15 shtator në nji shkrim timin, saktësishtë e kamë sygjeruar këtë variant nese Vetëvëndosje del e para ose, në të njejtën variant nese LDK del e para ti ofrohët ky post Albin Kurtit.

Albin Kurti, a e din së populli i Kosovës ta ka dhënë votën, i Shqipërisë simpatinë

Botasot - 08.10.2019

Asesi nuk mundë të takohësh më Ambasador miq të Kosovës e popullit shqiptar vetëm nën flamurin e Shqipërisë bile pa atë të Kosovës. Kosova është shtet i njohur e i pranuar nga fuqitë më të mëdha ...

Baton Haxhiu Stanishiqi, e rifilloi zanatin e tij të vjetër të marimangës së mercenarizmit në shërbim të Vuçiqit, ...

Botasot - 08.10.2019

I shashtrisur më humbjën e Partisë Demokratike të Kosovës dhë udhëheqësit të sajë Kadri Veseli siq shprehej së do ta mbyll televizionin e tijë së nuk ka ma kushë ta financojë, nuk po mundë të ...