TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dy pushues të mbytur në plazh, rojet bregdetare s’duken gjëkundi

Mapo - 12.06.2019

Dy persona kanë humbur jetën brenda dy ditësh në plazhin e Durrësit. Rregullorja e qeverisë për plazhet nuk po zbatohet. Kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare mungojnë në gjatësinë prej 4.5 km, nga ...

Dy pushues të mbytur në plazhet, rojet bregdetare s’duken gjëkundi

Mapo - 12.06.2019

Kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare mungojnë në të gjithë gjatësinë e vijës bregdetare. Në të gjithë gjatësinë e vijes bredetare 4.5 km nga Ura e Dajlit nuk ka asnjë roje vrojtimi.

Durrës, në plazhe mungojnë kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare

ABC News - 12.06.2019

Në plazhet e Durrësit pushuesit janë të shqetësuar për sigurinë në det. Dhe pse sezoni ka nisur, kullat e vrojtimit nuk janë në funksion, gjithashtu mungojnë rojet bregdetare “Në plazhin e Durrësit u ...

Dy pushues të mbytur në plazh, rojet bregdetare s’duken gjëkundi

LajmiFundit - 12.06.2019

Kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare mungojnë në të gjithë gjatësinë e vijës bregdetare. Në të gjithë gjatësinë e vijes bredetare 4.5 km nga Ura e Dajlit nuk ka asnjë roje vrojtimi.

Dy shqiptarë humbën jetën, asnjë masë për vendosjen e rojeve bregdetare

Gazeta Express - 12.06.2019

Kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare mungojnë në të gjithë gjatësinë e vijës bregdetare. Në të gjithë gjatësinë e vijes bredetare 4.5 km nga Ura e Dajlit nuk ka asnjë roje vrojtimi, informon ...

Dy shqiptarë humbën jetën, asnjë masë për vendosjen e rojeve bregdetare në Durrës

Tetova Sot - 12.06.2019

Kullat e vrojtimit dhe rojet bregdetare mungojnë në të gjithë gjatësinë e vijës bregdetare. Në të gjithë gjatësinë e vijes bredetare 4.5 km nga Ura e Dajlit nuk ka asnjë roje vrojtimi, informon ...