TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Haziri: Të gjallët le ta mendojnë pak se ku ishin në ditën kur u vra Pajazit Ahmeti

Botasot - 15.04.2019

“Paja ka qenë njeri i urtë, i pafjalë, por unë si mik i familjes dhe bashkëveprimtar i tij, mund t’ju them që ai ka qenë njeri që ka ditur të veprojë.

​Haziri: Të gjallët le ta mendojnë pak se ku ishin në ditën kur u vra Pajazit Ahmeti

Telegrafi - 15.04.2019

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në akademinë përkujtimore për shënimin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Pajazit Ahmeti, ka thënë se ky i fundit ka qenë njeri fjalëpak, ...

​Haziri: Të gjallët le ta mendojnë pak se ku ishin në ditën kur u vra Pajazit Ahmeti

Almakos - 15.04.2019

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në akademinë përkujtimore për shënimin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Pajazit Ahmeti, ka thënë se ky i fundit ka qenë njeri fjalëpak, ...

Lutfi Haziri: Këta të gjallët le ta mendojnë pak se ku ishin në ditën kur u vra Pajazit Ahmeti

Lajmi.net - 15.04.2019

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në akademinë përkujtimore për shënimin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Pajazit Ahmeti, ka thënë se ky i fundit ka qenë njeri fjalëpak, ...