TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Evropaelire - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Nesër dita e Ashurës, Samarxhi: Ky ushqim i përshpirtjes të 72 heronjve të Qerbelasë

BalkanWeb - 09.09.2019

Gazetari i njohur dhe mjeshtri i madh Ferdinand Samarxhi i ftuar në rubrikën “Opinion” në “News 24” foli për Ditën e Ashurës e cila kumtohet nesër. Samarxhi u shpreh se ashurja është ushqimi që kanë ...

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës në Irak

Telegrafi - 11.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Zhurnal - 11.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Botasot - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Tetova Sot - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Flaka - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Përgjaket dita e Ashurës, së paku 31 të vdekur në qytetin e shenjtë të Qerbelasë

BalkanWeb - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur në Festën e Ashurës në Qerbela

Koha.net - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Alsat - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Zeri - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Lajmi.net - 10.09.2019

Numri i vdekjeve, të cilin e bëri të ditur ministria e Shëndetësisë në Irak, pritet të rritet, pasi disa persona janë në gjendje kritike. Ministria nuk bëri të ditur se si ndodhi ngjarja, por një ...

Së paku 31 të vdekur gjatë Festës së Ashurës

Gazeta Express - 10.09.2019

Të paktën 31 njerëz vdiqën, dhe 100 të tjerë u plagosën, gjatë ritualeve fetare myslimane shiite të Festës së Ashurës në qytetin e shenjtë jugor të Irakut, Qerbela.