TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shtetet arabe finacojnë islamizmin në Ballkan

DW - 18.05.2017

Arabia Saudite forcon ndikimin duke zgjeruar vehabizmin. Kurse Turqia tenton të luajë rol më të rëndësishëm në territoret e dikurshme të Perandorisë Osmane, vlerëson qeveria Gjermane.

Shtetet arabe financojnë islamizmin në Ballkan

Ora news - 18.05.2017

Arabia Saudite forcon ndikimin duke zgjeruar vehabizmin. Kurse Turqia tenton të luajë rol më të rëndësishëm në territoret e dikurshme të Perandorisë Osmane, vlerëson qeveria Gjermane.

Alarmi nga Gjermania

ABC News - 18.05.2017

Gjermania është e shqetësuar se në Ballkanin Perëndimor po rritet ndikimi i islamit radikal. E përditshmja gjermane "Die Velt" i referohet disa burimeve nga qeveria në Berlin, të cilat thonë se po ...

Islamizmi në Ballkan, financim nga sauditët dhe Turqia

Top Channel - 18.05.2017

Shtetet arabe financojnë islamizmin në Ballkan. “Arabia Saudite, - thotë gazeta “Die Welt”, - forcon ndikimin duke zgjeruar vehabizmin, ndërsa Turqia tenton të luajë rol më të rëndësishëm në ...

Gazeta “Die Welt”: Islamizmi në Ballkan, financim nga sauditët dhe Turqia

SOT - 19.05.2017

Një nga të përditshmet më të mëdha gjermane, Die Welt, në numrin e saj të ditës së djeshme i ka kushtuar me anë të një analize të detajuar, një shkrim situatës në Ballkan.

Shtetet arabe finacojnë islamizmin në Ballkan

Shqipmedia - 19.05.2017

Arabia Saudite forcon ndikimin duke zgjeruar vehabizmin. Kurse Turqia tenton të luajë rol më të rëndësishëm në territoret e dikurshme të Perandorisë Osmane, vlerëson qeveria Gjermane.