TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Si t’i përfitoni zbritjet marramendëse gjatë Black Friday?

Telegrafi - 14.11.2017

Black Friday 2017 po afrohet shpejtë dhe është koha më e përshtatshme e vitit për blerjet më të mira në të gjithë artikujt, nga pajisjet më të imëta deri tek produktet esenciale që nuk i blejmë çdo ...

Gjërat që nuk duhet të lejoni të ju ikin gjatë Black Friday?

Telegrafi - 13.11.2017

Black Friday është dita pas Ditës se Falënderimeve, që konsiderohet si fillimi i sezonit të blerjeve. Emri Black Friday në Amerikë fitoi popullaritetin më të madh në vitet e 2000-ta përmes përdorimit ...

“American Black Friday” po vjen… a jeni gati ?

Telegrafi - 13.11.2017

“E Premtja e Zezë” po afrohet me shpejtësi dhe ju doni të jeni pjesë e çmendurisë? A jeni gati për të përjetuar një nga ngjarjet më të mëdha dhe më të vjetra tregtare, pa pasur nevojë të shkelin ...