TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ujësjellësi: Paguani ujin e pijshëm që ta keni

Botasot - 14.08.2019

​Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina thotë se investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i saj.

KRU ‘Prishtina’ fton konsumatorët për pagesa të rregullta të faturave

Telegrafi - 14.08.2019

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” fton të gjithë konsumatorët individual dhe komercial që t’i paguajnë faturat e konsumit të ujit dhe kanalizimit.

Ujësjellësi Prishtina bën thirrje për shpenzim racional të ujit të pijes

Gazeta Express - 12.08.2019

Kompania e Ujësjellësit Regjional “Prishtina” ka ripërsëritur thirrjen drejtuar konsumatorëve të saj për shpenzim racional të ujit të pijes. Pasi rikujton rënien e nivelit të akumulimeve, nga të ...

Ujësjellësi ‘Prishtina’ bën thirrje për shpenzim racional të ujit të pijes

Lajmi.net - 12.08.2019

Në mesazhin drejtuar qytetarëve kjo kompani bën me dije se në botë janë rreth 2.6 miliard njerëz që jetojnë në zona me rrezik të lartë të mungesës së ujit.

KRU “Prishtina” kërkon shpenzim racional të ujit

Telegrafi - 12.08.2019

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka kërkuar nga qytetarët shpenzim racional të ujit të pijshëm. Në njoftimin e bërë për media thuhet se, temperaturat e larta që po mbizotërojnë mbi ...

KRU 'Prishtina' kërkon shpenzim racional të ujit

Zeri - 12.08.2019

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka kërkuar nga qytetarët shpenzim racional të ujit të pijshëm. Në njoftimin e bërë për media thuhet se, temperaturat e larta që po mbizotërojnë mbi ...

Ujësjellësi Prishtina bën thirrje për shpenzim racional të ujit të pijes

Botasot - 12.08.2019

Kompania e Ujësjellësit Regjional “Prishtina” ka bërë thirrje për shpenzim racional të ujit të pijes. Në mesazhin drejtuar qytetarëve kjo kompani bën me dije se në botë janë rreth 2.6 miliard njerëz ...

Ujësjellësi Prishtina përsërit thirrjen për shpenzim racional të ujit të pijes

Koha.net - 13.08.2019

Kompania e Ujësjellësit Regjional “Prishtina” ka ripërsëritur thirrjen drejtuar konsumatorëve të saj për shpenzim racional të ujit të pijes. Pasi rikujton rënien e nivelit të akumulimeve, nga të ...