TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pamje që tregojnë se si për pak sekonda trafiku ajror mbi SHBA ishte mbyllur, sulmet e 11 shtatorit detyruan mijëra ...

Telegrafi - 11.09.2019

Lajmi për sulmet terroriste në New York dhe Washington, 18 vite më parë ishte shpërndarë nëpër botë me shpejtësi të dritës, kurse harta e trafikut ajror e dëshmon më së miri shpejtësinë e reagimeve ...

Pamje që tregojnë se si për pak sekonda trafiku ajror mbi SHBA ishte mbyllur, sulmet e 11 shtatorit detyruan mijëra ...

Botasot - 11.09.2019

Lajmi për sulmet terroriste në New York dhe Washington, 18 vite më parë ishte shpërndarë nëpër botë me shpejtësi të dritës, kurse harta e trafikut ajror e dëshmon më së miri shpejtësinë e reagimeve ...