TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rrëfimi i padëgjuar i ushtarit të Koshares: Tregon momentin e vrasjes së Agim Ramadanit

Botasot - 15.05.2019

Vazhdimi i luftës së Koshares, i datës 10, 11 dhe prill vazhdon sot, me rrëfimin e katërt të luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Arif Maloku, bashkëluftëtar i Agim Ramadanit dhe Sali Çekajt.

Rrëfimi i padëgjuar i ushtarit të Koshares: Tregon momentin e vrasjes së Agim Ramadanit

Ina - 15.05.2019

Vazhdimi i luftës së Koshares, i datës 10, 11 dhe prill vazhdon sot, me rrëfimin e katërt të luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Arif Maloku, bashkëluftëtar i Agim Ramadanit dhe Sali Çekajt.

Si u mposhtën serbët me 9 dhe 10 prill në Koshare, ja rrëfimi i ushtarit të “Cobrave”

Botasot - 14.05.2019

Në vazhdimin e rrëfimit të tretë për luftën e Koshares, luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Arif Maloku, bashkëluftëtar i Agim Ramadanit dhe Sali Çekajt, ka treguar detaje për luftimet e 9 ...

Rrëfimi i padëgjuar i ushtarit të Koshares: Tregon momentin e vra*sjes së Agim Ramadanit

Antpress - 16.05.2019

Vazhdimi i luftës së Koshares, i datës 10, 11 dhe prill vazhdon sot, me rrëfimin e katërt të luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Arif Maloku, bashkëluftëtar i Agim Ramadanit dhe Sali Çekajt.