TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Osmani në Finlandë, do të kërkoj mbështetje për fillim të negociatave

Alsat - 14.08.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e nesërme do të qëndrojë për vizitë punë në Republikën e Finlandës, ku do të realizoj takime pune me Ministren për Punë ...

Osmani në Finlandë takime pune me Ministren për Punë Evropiane, Tuti Tupurainen dhe me Ministrin e Punëve të Jashtme, ...

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 15 gusht, Zhurnal.mk – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e sotme qëndron për vizitë punë në Republikën e Finlandës, ku do të mbajë takime pune me ...

Osmani për vizitë në Finlandë, kryesusi aktual i BE-së

Tetova Sot - 14.08.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e sotme qëndron për vizitë punë në Republikën e Finlandës, ku do të mbajë takime pune me Ministren për Punë Evropiane, Tuti ...

Osmani për vizitë në Finlandë, kërkon mbështetje për fillimin e negociatave

Gazeta Express - 14.08.2019

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e sotme qëndron për vizitë punë në Republikën e Finlandës, ku do të mbajë takime pune me Ministren për Punë Evropiane, Tuti ...

Osmani për vizitë në Finlandë, kryesusi aktual i BE-së

Medial - 15.08.2019

Shkup, 15 gusht 2019 (MEDIAL) – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e sotme qëndron për vizitë punë në Republikën e Finlandës, ku do të mbajë takime pune me ...

Bujar Osmani për vizitë punë në Finlandë

Telegrafi - 15.08.2019

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga dita e sotme për vizitë punë qëndron në Republikën e Finlandës, ku do të mbajë takime pune me Ministren për Punë Evropiane, ...