TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Potencial që po “humbë”

Lajmi.net - 12.08.2017

Të rinjtë e Kosovës vlerësohen lartë dhe me kapacitete të mëdha për punë. Mirëpo, sipas përfaqësuesve ndërkombëtarë në vend, i gjithë ky potencial i të rinjve nuk po arrinë të promovohet jashtë ...

Hasani: Sot është dita e atyre qe janë të harruar nga politika

Lajmi.net - 12.08.2017

Kreu i Këshillit të Rinisë Evropiane të Kosovës, Avdullah Hasani ka thënë se sot është dita ndërkombtare e të rinjëve e që sipas tij këta janë të harruar nga politika kosovare.

Debat me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve

Zhurnal - 12.08.2017

Debat me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve Shkup, 12 gusht - Agjencia е Rinisë dhe Sportit së bashku me Këshillin nacional për të rinj të Maqedonisë sot me rastin e Ditës ndërkombëtare të të ...

Prishtina shënon Ditë e të Rinjve

Evropaelire - 12.08.2017

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Rinjve, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, ka organizuar konferencën “Ndërtimi i Paqes për të rinj".

Edhe Kosova shënon sot Ditën e Rinisë

Zhurnal - 12.08.2017

Edhe Kosova shënon sot Ditën e Rinisë Sot nën organizimin e Ministrisë të Kulturës, Rinisë dhe Sportit shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë me moton “Ndërtimi i Paqes për të Rinj”.

Në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë Kosova thërret për liberalizim vizash

Koha.net - 12.08.2017

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Rinjve, Ministra e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve (MKRS), ka organizuar konferencën “Ndërtimi i Paqes për të Rinj”.

Debat me rastin e Ditës ndërkombëtare të rinisë

Telegrafi - 12.08.2017

Sot, Agjencia për të rinj dhe sport në bashkëpunim me Këshillin rinor kombëtar të Maqedonisë, me rastin e ditës ndërkombëtare të rinisë, organizon debat dhe shoqërim te Parku i qytetit në Shkup, ...

Prishtina shënon Ditën e të Rinjve

Gazeta Express - 12.08.2017

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Rinjve, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, ka organizuar konferencën “Ndërtimi i Paqes për të ...

Sot është Dita ndërkombëtare e të rinjve

Portalb - 12.08.2017

Agjencia е Rinisë dhe Sportit së bashku me Këshillin nacional për të rinj të Maqedonisë sot me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve organizon debat dhe shoqërim në Parkun e qytetit tek Guacka.

Debat me rastin e Ditës ndërkombëtare të rinisë

Botasot - 12.08.2017

Sot, Agjencia për të rinj dhe sport në bashkëpunim me Këshillin rinor kombëtar të Maqedonisë, me rastin e ditës ndërkombëtare të rinisë, organizon debat dhe shoqërim te Parku i qytetit në Shkup.

Sot është Dita ndërkombëtare e të rinjve

Lajm - 12.08.2017

Agjencia е Rinisë dhe Sportit së bashku me Këshillin nacional për të rinj të Maqedonisë sot me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve organizon debat dhe shoqërim në Parkun e qytetit tek Guacka.

Debat me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve

Idividi - 14.08.2017

Shkup, 12 gusht 2017 (MIA) - Agjencia е Rinisë dhe Sportit së bashku me Këshillin nacional për të rinj të Maqedonisë sot me rastin e Ditës ndërkombëtare të të rinjve organizon debat dhe shoqërim në ...