TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

« Ligji për gjuhët » Harxhi: Aplikimi i dygjuhësisë jo i shpejtë, kontesti rreth emrit me vendim konkret dhe të afër..

Zhurnal - 14.02.2018

« Ligji për gjuhët » Harxhi: Aplikimi i dygjuhësisë jo i shpejtë, kontesti rreth emrit me vendim konkret dhe të afërt Shkup, 14 shkurt - Me gjithë nisjen në mënyrë mjaft pozitive të vitit 2018 për ...

Ligji për gjuhët, Harxhi: Aplikimi i dygjuhësisë, jo i shpejtë

Flaka - 14.02.2018

Me gjithë nisjen në mënyrë mjaft pozitive të vitit 2018 për Maqedoninë, duket se nuk do të jetë e afërt dita kur dygjuhësia të nisë nga aplikimi, e kjo duket qartë edhe nga stërzgjatja e fillimit të ...