TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tanasovski: Në kalimet kufitare po bëhet kontroll i përforcuar në pajtim me rekomandimet nga AUV-ja

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – zhurnal.mk – Drejtoria e Doganës kryen kontrolle të përforcuara në kalimet kufitare në pajtim me rekomandimet e Agjencisë të Ushqimit dhe Veterinarisë për parandalimin e murtajës ...

Tanasovski: Në vendkalimet kufitare po kryhet kontrollime të përforcuara sipas rekomandimeve të AUV

Botasot - 11.09.2019

Drejtoria doganore po kryen kontrollime të përforcuara në vendkalimet kufitare sipas rekomandimeve të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari për parandalim të murtajës së derrit, Këtë e tha drejtori i ...

Tanasovski: Në vendkalimet kufitare po kryhet kontrollime të përforcuara sipas rekomandimeve të AUV

Telegrafi - 11.09.2019

Drejtoria doganore po kryen kontrollime të përforcuara në vendkalimet kufitare sipas rekomandimeve të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari për parandalim të murtajës së derrit, Këtë e tha drejtori i ...

Tanasovski: Në kalimet kufitare po bëhet kontroll i përforcuar në pajtim me rekomandimet nga AUV-ja

Medial - 11.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Tanasovski: Në kalimet kufitare po bëhet kontroll i përforcuar

Flaka - 11.09.2019

Drejtoria e Doganës kryen kontrolle të përforcuara në kalimet kufitare në pajtim me rekomandimet e Agjencisë të Ushqimit dhe Veterinarisë për parandalimin e murtajës së derrave.