TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Klithma dëshpëruese e Naile Nelës: Kush dhe pse ma vrau Marion?

BalkanWeb - 12.06.2019

“Marion ma vranë pa faj… Nuk mundem t’ja fal vetes, që s’e shpëtova dot…Dua të vdes, të jem pranë tij”! Është kjo klithma dëshpëruese e Naile Nelës, nënës shpirtrazuar, të cilës një vrasës i ...

“Ma vranë pa faj… Nuk mundem t’ja fal vetes”, flet nëna e Mario Majollarit

Gazeta Express - 12.06.2019

“Marion ma vranë pa faj… Nuk mundem t’ja fal vetes, që s’e shpëtova dot…Dua të vdes, të jem pranë tij”! Është kjo klithma dëshpëruese e Naile Nelës, nënës shpirtrazuar, të cilës një vrasës i ...

Klithma e dëshpëruar e Naile Nelës: Kush ma vrau Marion?

Albeu.com - 12.06.2019

“ Marion ma vranë pa faj… Nuk mundem t’ja fal vetes, që s’e shpëtova dot…Dua të vdes, të jem pranë tij”! Është kjo klithma dëshpëruese e Naile Nelës, nënës shpirtrazuar, të cilës një vrasës i ...