TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

3.1 milionë të papunë gjetën punë në BE

Telegrafi - 16.05.2019

Ndërmjet tremujorit të tretë dhe të katërt të vitit 2018, 3.1 milionë persona, apo 20.9 për qind të të gjithë të papunëve gjetën punë në shtetet anëtare të Bashkimit Evropian.

Papunësia në Francë ka rënë në nivel të ulët në 10 vitet e fundit

Botasot - 16.05.2019

Papunësia në Francë ka rënë në nivelin më të ulët në 10 vjet, tha agjensia kombëtare e statistikave të enjten, duke siguruar një nxitje për të nën-zjarrit Presidenti Emmanuel Macron, shkruan AFP.

Papunësia në Britani në nivelin më të ulët prej 45 vitesh

Telegrafi - 16.05.2019

Shkalla e papunësisë në Britaninë e Madhe në muajin mars 2019 ka rënë në 3.8 për qind. Zyra Kombëtare e Statistikave të Britanisë së Madhe (ONS), ka njoftuar se shkalla e papunësisë e cila ishte 3.9 ...

Varrëzë ëndrrash ky vend! Shumica dërrmuese e doktorantëve, të papunë

Albeu.com - 13.05.2019

Sipas të dhënave të INSTAT, vitin e kaluar numri i të papunëve ishte 173.207 persona, nga të cilët 346 ishin doktorantë. Nivelin më të ulët të të papunëve ndër kategoritë e arsimit e kanë atë me ...

3.1 milionë të papunë gjetën punë në BE

Portalb - 16.05.2019

Ndërmjet tremujorit të tretë dhe të katërt të vitit 2018, 3.1 milionë persona, apo 20.9 për qind të të gjithë të papunëve gjetën punë në shtetet anëtare të Bashkimit Evropian.

Papunësia në Francë ka rënë në nivel të ulët në 10 vitet e fundit

Tetova Sot - 16.05.2019

Papunësia në Francë ka rënë në nivelin më të ulët në 10 vjet, tha agjensia kombëtare e statistikave të enjten, duke siguruar një nxitje për të nën-zjarrit Presidenti Emmanuel Macron, shkruan AFP.