TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Receta me hudhër dhe qumësht shëron këto sëmundje

Lajmi.net - 11.07.2019

Një numër i madh i frutave, perimeve dhe erëza të kuzhinës mund të ndihmojnë në trajtimin e shumë gjendjeve shëndetësore, edhe pa pasur nevojë për trajtime tjera mjekësore.

Receta me hudhër dhe qumësht shëron këto sëmundje

Botasot - 11.07.2019

Kombinimi i hudhrës me qumësht është një kombinim i çuditshëm, por është e vlefshme ta provoni dhe do ta shihni vet pse. Një numër i madh i frutave, perimeve dhe erëza të kuzhinës mund të ndihmojnë ...

Prej zemrës e deri tek kollitja e thjeshtë, 5 sëmundjet që i largon kjo përzierje pa pasur nevojë për mjek

Gazeta Express - 12.07.2019

Shumë prej jush nuk e doni aromën e hudhrës apo shijen e qumështit, por duhet ta provoni këtë kombinim paska të çuditshëm por është e vlefshme ta provoni e shihni edhe vetë ju se pse.