TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kryeministri takon Avokatin e Shtetit, i premton mbështetje

Flaka - 06.12.2018

Avokati i Shtetit i Republikës së Maqedonisë Fehmi Stafa priti në takim Kryeministrin e Maqedonisë Zoran zaevin. Në takim të pranishëm ishin edhe Avokatët e Shtetit të të gjitha rajoneve të ...

Avokatët e Maqedonisë kërkojnë rritjen e pagave të tyre

Telegrafi - 06.12.2018

Kryeministri Zoran Zaev sot vizitoi Avokaturën e shtetit dhe realizoi takim me Avokatët e shtetit të Republikës së Maqedonisë, të kryesuar nga Avokati i shtetit Fehmi Stafa, njofton Telegrafi ...

Avokati i Shtetit priti në takim kryeministrin Zaev

Tetova Sot - 06.12.2018

Avokati i Shtetit i Republikës së Maqedonisë, Fehmi Stafa, sot priti në takim kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev. Në takim të pranishëm ishin edhe Avokatët e Shtetit të të ...

Zaev: Jemi të vendosur të përmirësojmë kushtet në institucionin e Avokatit të Shtetit

Alsat - 06.12.2018

Qeveria është e vendosur për të ndihmuar dhe përmirësuar kushtet e punës institucionin Avokati i shtetit. Zaev vlerëson se institucioni në fjalë ka rëndësi të veçantë për sistemin shtetëror dhe se në ...

Zaev: Jemi të vendosur t’i përmirësojmë kushtet e punës në Prokurori

Tetova Sot - 06.12.2018

Qeveria është e vendosur të ndihmojë që të përmirësohen kushtet e punës në Prokurori, i ka porositur kryeministri Zoran Zaev prokurorët me të cilët sot pati takim në Prokurorinë shtetërore.

Zaev: Jemi të vendosur të përmirësojmë kushtet në institucionin Avokati i shtetit

Tetova Sot - 06.12.2018

Qeveria është e vendosur për të ndihmuar dhe përmirësuar kushtet e punës institucionin Avokati i shtetit. Zaev vlerëson se institucioni në fjalë ka rëndësi të veçantë për sistemin shtetëror dhe se në ...