TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Drashkoviq: Problemet në rajon do t'i zgjidhë NATO, jo Rusia

Botasot - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

Drashkoviç për konfliktin me Kosovën: Në çdo moment mund të shpërthej flaka

Botasot - 11.01.2019

Udhëheqësi i Lëvizjes për Rimëkëmbje Serbe (SPO), Vuk Drashkoviç ka deklaruar se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë, se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, Bosnje dhe ...

Drashkoviq: Problemet në rajon do t’i zgjidhë NATO, jo Rusia

Tetova Sot - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

Drashkoviç për konfliktin me Kosovën: Në çdo moment mund të shpërthej flaka

Ina - 11.01.2019

Udhëheqësi i Lëvizjes për Rimëkëmbje Serbe (SPO), Vuk Drashkoviç ka deklaruar se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë, se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, Bosnje dhe ...

Politikani serbe: Në çdo moment mund të shpërthejë konflikti me Kosovën

Albeu.com - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

NATO apo Rusia, kush do t'i zgjidh problem në rajon sipas Drashkoviqit

Zeri - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

Politikani serbe: Në çdo moment mund të shpërthejë konflikti me Kosovën

Lajm - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

Serbi, Drashkoviç: Problemet në rajon i zgjidh NATO, jo Rusia

SOT - 11.01.2019

Lideri pro-evropian i partisë serbe Lëvizja e Përtëritjes, Vuk Drashkoviç tha sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje ...

Drashkoviq: Problemet në rajon do t’i zgjidhë NATO, jo Rusia

Medial - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS) Vuk Drashkoviq ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje dhe ...

Drashkoviç: Problemet në rajon do t’i zgjidhë NATO-ja, jo Rusia!

Java News - 11.01.2019

Lideri i Lëvizjes së Përtëritjes Serbe (LPS), Vuk Drashkoviç, ka deklaruar sot se shumica e njerëzve në Serbi nuk e dinë se të gjitha mosmarrëveshjet dhe konfliktet e mundshme në Kosovë, në Bosnje ...