TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katër komuna të jugut do të marrin gaz përmes gazsjellësit grek

Portalb - 09.10.2019

Komunat Gjevgjelia dhe e Bogdanci janë të përfshira në projektin “Gazsjellësi interkonektiv MK-GR”, që nënkupton se do të kyçen në krahun jugor të gazsjellësit grek, i cili do të kalojë nëpër këto dy ...

Katër komuna të jugut do të marrin gaz përmes gazsjellësit grek

Flaka - 09.10.2019

Komunat Gjevgjelia dhe e Bogdanci janë të përfshira në projektin “Gazsjellësi interkonektiv MK-GR”, që nënkupton se do të kyçen në krahun jugor të gazsjellësit grek, i cili do të kalojë nëpër këto dy ...