TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samiti i Triestes në 2017-ën me Merkel e Macron ku gjashtë liderët e Ballkanit ranë dakord për “minishengenin ...

Gazeta Tema - 10.10.2019

Liderët e tre vendeve të Ballkanit Perëndimor, Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut kanë mbajtur një konferencë për mediat për sa i përket lëvizjes së lirë mes këtyre tre vendeve apo siç ...

Liderët e Ballkanit ranë dakord për ‘minishengenin ballkanik’ në Samitin e Triestes me Merkel e Macron

Java News - 10.10.2019

Liderët e tre vendeve të Ballkanit Perëndimor, Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut kanë mbajtur një konferencë për mediat për sa i përket lëvizjes së lirë mes këtyre tre vendeve apo siç ...