TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Franca rrit me 15% kontributin financiar, për të luftuar epidemitë

RTSH - 10.10.2019

Emanuel Macron, President i Francës njoftoi të enjten në Lion një rritje prej 15% në kontributin e Francës për Fondin Global për të luftuar sëmundjet si SIDA, Tuberkulozi dhe Malarian.

Macron thotë se fondi global kërkon 14 miliard dollarë për të luftuar SIDA, Tuberkulozi, Malaries

Botasot - 10.10.2019

Donatorët ndërkombëtarë të mbledhur në Francë do të premtojnë 14 miliard dollarë të enjten për të luftuar sëmundjet, tha Presidenti Francez Emmanuel Macron, duke njoftuar një rritje prej 15% të ...

Macron thotë se fondi global kërkon 14 miliard dollarë për të luftuar SIDA, Tuberkulozi, Malaries

Tetova Sot - 10.10.2019

Donatorët ndërkombëtarë të mbledhur në Francë do të premtojnë 14 miliard dollarë të enjten për të luftuar sëmundjet, tha Presidenti Francez Emmanuel Macron, duke njoftuar një rritje prej 15% të ...