TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në cilën moshë është formuar përfundimisht orientimi seksual?

Telegrafi - 12.06.2019

A keni besuar gjithmonë që orientimi seksual është përcaktuar në adoleshencë? Apo nuk është ashtu! Shkencëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë çmontuar mitin kryesor të shekullit dhe kanë ...

Në cilën moshë është formuar përfundimisht orientimi seksual?

Botasot - 12.06.2019

A keni besuar gjithmonë që orientimi seksual është përcaktuar në adoleshencë? Apo nuk është ashtu! Shkencëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë çmontuar mitin kryesor të shekullit dhe kanë ...

Në cilën moshë është formuar përfundimisht orientimi seksual?

Mapo - 12.06.2019

A keni besuar gjithmonë që orientimi seksual është përcaktuar në adoleshencë? Shkencëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë shuar mitin kryesor të shekullit dhe kanë treguar që preferencat ...

Në cilën moshë është formuar përfundimisht orientimi seksual?

Idividi - 13.06.2019

A keni besuar gjithmonë që orientimi seksual është përcaktuar në adoleshencë? Apo nuk është ashtu! Shkencëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë çmontuar mitin kryesor të shekullit dhe kanë ...